ROLCONTAINERS

Onze rolcontainers zijn open of gesloten containers en zijn net zoals onze andere containers beschikbaar in verschillende formaten: van 240 Lt tot en met 5000 Lt. Ze zijn geschikt voor restafval, paper & karton, flessenglas, KGA, garage afval, etc..

BEDRIJFSAFVAL

De rolcontainers voor bedrijfsafval zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Afhankelijk van het volume, de toegankelijkheid en de ophaalmogelijkheden kan u kiezen uit grote of kleine containers die op afroep of op een wekelijks vast tijdstip leeggemaakt worden.

Klik hier als u een volledig overzicht wil van de verschillende formaten rolcontainers voor bedrijfsafval.

PAPIER- & KARTONAFVAL

De rolcontainers voor papier- en kartonafval zijn herkenbaar door hun blauwe kleur. Alleen als het om grotere formaten gaat, zullen ze geleverd worden in grijze containers. Afhankelijk van het volume, de toegankelijkheid en de ophaalmogelijkheden kan u kiezen uit grote of kleine containers die op afroep of op een wekelijks vast tijdstip leeggemaakt worden.

Klik hier als u een volledig overzicht wil van de verschillende formaten rolcontainers voor papier- en kartonafval.

FLESSENGLAS AFVAL

De rolcontainers voor flessenglas afval worden geleverd in PVC rolcontainers of in de bekende glasbollen. Afhankelijk van het volume, de toegankelijkheid en de ophaalmogelijkheden kan u kiezen voor een containers die op afroep of op een wekelijks vast tijdstip leeggemaakt worden.

Klik hier als u een volledig overzicht wil van de verschillende formaten rolcontainers voor flessenglas.

GARAGE AFVAL

De rolcontainers voor garage afval worden geleverd in verschillende soorten containers. Afhankelijk van het volume, de toegankelijkheid en de ophaalmogelijkheden kan u kiezen voor een containers die op afroep of op een wekelijks vast tijdstip leeggemaakt worden.

Klik hier als u een volledig overzicht wil van de verschillende formaten rolcontainers voor garage afval.